Hoofdmenu openen
Lotto Young Cats, Euro Cup Women 2011-2012

Crack Blue Cats Ieper is e West-Vlamsche basketclub uut Yper die speelt in 1e nationale. Ze speeln in 't blauw.

PalmaresBewerken

  • Seizoen 2011-2012: Kampioen van België + winnoare Beker van België

SpeelstersBewerken

De speelsters van 't seizoen 2011-2012:

Nationaliteit Noame Lengte Geboorn Posiesje
  4 Sien Devliegher 1m74 1993 2/3
  5 Jasmina Rosseel 1m76 1989 2/1
  6 Margo De Korte 1m70 1995 1
  7 Stephanie Norman 1m69 1983 2
  8 Celine Lemmens 1m80 1995 2/3
  9 La Toya Drake 1m88 1986 4/5
  10 Ann Plasman 1m87 1983 4/5
  11 Emma Meesseman 1m93 1993 4/5
  12 Marieke Versavel 1m66 1992 1
  13 Lore Capoen 1m86 1993 4/5
  14 Lien Lentacker 1m84 1990 3/4

Coach: Philip Mestdagh

Externe koppeliengeBewerken