Hoofdmenu openen

Joerie Vansteelant (21 juni 1982) is e duatleet. In 't begun van zyn carrière stoug 'n in de schouwte van zyn broere Benny. De latste joarn komt dudelik da Joerie een eevn goein duatleet is.

PalmaresBewerken

  • 2003: Weireldkampioen kortn afstand by de U23 (jounger dan 23 joar) in Affoltern ( )
  • 2004: Weireldkampioen kortn afstand by de U23 in Geel ( )
  • 2005: Weireldkampioen langn afstand by de U23 in Barcis ( )
  • 2007: Weireldkampioen langn ofstand by de elite in Richmond ( )
  • 2007: Weireldkampioen langn ofstand by de elite in Geel( )
  • 2009: Powerman Zofingen, langn ofstand (6 eurn 11' 35", e nieuw parcoursrecor)

Externe koppeliengeBewerken