Knack Randstad Roeselare

Logo Knack Randstad Roeselare

Knack Randstad Roeselare oftewel kortweg De Knack is ne volleybolclub uut Roeseloare. Ze speeln in de Liga A, d' hogste nationoale klasse in België en internationoal in Europa.

PalmaresBewerken

  • CEV Cup (Europees) (1)
    • Winnoare: 2002
  • CEV Challenge Cup (Europees)
    • Finalist: 1998, 1999
  • Belgisch kampioenschap (8)
    • Winnoare: 1989, 2000, 2005, 2006, 2007, 2010, 2013, 2014
  • Beker van België (8)
    • Winnoare: 1989, 1990, 1994, 2000, 2005, 2006, 2011, 2013
  • Supercup België (5)
    • Winnoare: 2000, 2004, 2005, 2007, 2010
  • Speler van 't Joar:
1998: Kris Tanghe
2000: Martin van der Horst
2005: Ivan Contreras
2006: Frank Depestele
2007: Ivan Contreras
2008: Ivan Contreras
2010: Frank Depestele
2011: Frank Depestele
2013: Hendrik Tuerlinckx
2014: Hendrik Tuerlinckx
  • Trainer-coach van 't Joar:
1998: Dominique Baeyens
1999: Dominique Baeyens
2000: Dominique Baeyens
2005: Dominique Baeyens
2006: Dominique Baeyens
2007: Dominique Baeyens
2008: Dominique Baeyens
2010: Dominique Baeyens
2013: Emile Rousseaux
2014: Emile Rousseaux

SpelersBewerken

Ploeg 2013-2014
Noame Posiesje Lengte Geboorn
1   Stijn Dejonckheere Libero 1.84 m 1988
2   Hendrik Tuerlinckx Hoofdanvaller 1.95 m 1987
3   Joppe Paulides Middnspeler 2.05 m 1982
4   Stijn D'Hulst Spelverdeler 1.87 m 1991
5   Pieter Coolman Middnspeler 1.98 m 1989
6   Lowie Stuer Libero 1.94 1995
8   Matthijs Verhanneman Receptie-hoek 1.98 m 1988
9   Arno Van De Velde Middn 2.10 m 1995
11   Gertjan Claes Receptie-hoek 1.91 m 1985
12   Ruben Van Hirtum Receptie-hoek 1.94 m 1990
14   Eemi Tervaportti Spelverdeler 1.93 m 1989
15   Tomas Rousseaux Receptie-hoek 1.99 m 1994
  • Trainer:   Emile Rousseaux
  • Assistent:   Steven Vanmedegael

Externe linkBewerken