Megan Fox

Dat artikel ier is nog moa e klêen begun. Ge zyt g'inviteerd vôor ip bewerkn te klikkn vo mêer encyclopedische kennisse toe te voegn. Crystal txt.png

Megan Denise Fox (Rockwood (Tennessee), 16 meie 1986) is een Amerikoansche actrice en fotomodel.

Megan Fox

FilmografieBewerken

  • 2001: Holiday in the Sun
  • 2003: Bad Boys II
  • 2004: Confessions of a Teenage Drama Queen
  • 2004: Crimes of Fashion
  • 2007: Transformers
  • 2008: Whore
  • 2008: How to Lose Friends & Alienate People
  • 2009: Transformers: Revenge of the Fallen
  • 2009: Jennifer’s Body