Hoofdmenu openen
Niko Eeckhout

Niko EeckhoutIzegem, 16 december 1970) es ne West-Vlamse coureur. Prof sins 1993. Iès surtout sterk in kleindere, lokale wedstrid'n, maor eit toch wok ol een aantal groatere koersn gewoonn. Iès in 2006 Belgisch kampioen geword'n, iet dat em ipluchtte omdat ie van dat imago van kermiscoureur ofwilde.

Inoud

Palmares (ôogtepuntn)Bewerken

PloegnBewerken

  • 2006: Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
  • 2005: Chocolade Jacques-T Interim
  • 2001-2004: Lotto
  • 1999-2000: Palmans
  • 1997-1998: Lotto
  • 1995-1996: Collstrop
  • 1994: Varta
  • 1992-1993: Collstrop

VariaBewerken

De bienoame van Niko Eeckhout es Rambo.

Externe koppeliengeBewerken