Ofbeeldienge:Mathiassercu.jpg

Ofbeeldienge in een ôgere resolutie(1.744 × 1.743 pixels, bestandsgrootte: 202 kB, MIME-type: image/jpeg)

Toestemmienge gekreegn van de website admin va www.mathiassercu.be:

Dag Dominique,

eerst en vooral bedankt voor het initiatief, ik zal de pagina ook opnemen in onze links een dezer dagen. Wat een foto betreft, dat mag, maar we hadden liever dat je er niet "zomaar ergens" eentje van de site plukte (copyrights, kwaliteit en dergelijke). Ik weet niet of dit was wat je op het oog had, maar in ieder geval vind je in de zipfile op deze pagina: http://pers.mathiassercu.be/ twee originele versies van persfoto's met Mathias, eentje in afdrukkwaliteit en eentje geoptimaliseerd voor het web, speciaal voor download. Hopelijk voorziet dit in je verwachtingen.

Vryndelijke groeten, Anne-Lies www.mathiassercu.be


Beste,

Naar aanleiding van je verjaardag (proficiat trouwens), heb ik een pagina over jou geschreven op de West-Vlaamse wikipedia (http://vls.wikipedia.org/wiki/Mathias_Sercu). Het zou heel leuk zijn mochten we die kunnen opfleuren met een foto, mijn vraag dus is: heb ik de toestemming om een foto van je webpagina te gebruiken? Een (eventuele) goedkeuring via e-mail volstaat.

Vryndelijke groeten

Dominique

Bestandsgeschiedenisse

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie23 dec 2006 10:16Miniatuurafbeelding voor de versie van 23 dec 2006 10:161.744 × 1.743 (202 kB)D-rex (discuusjeblad | bydroagn)Toestemmienge gekreegn van de website admin va www.mathiassercu.be: Dag Dominique, eerst en vooral bedankt voor het initiatief, ik zal de pagina ook opnemen in onze links een dezer dagen. Wat een foto betreft, dat mag, maar we hadden liever dat je er n

Der is/zyn verwyzieng(e)n noar dit bestand ip de volgende bloadn:

Metadata