Hanky Panky: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k robot Erbij: hr:Hanky Panky
Xqbot (discuusjeblad | bydroagn)
k robot Anders: pl:Hanky Panky; cosmetische veranderingen
Regel 1:
'''Hanky Panky''' was et twèède en latste liedje da uitgebrocht is van [[Madonna (zangeresse)|Madonna]] eur album ut et joar 1990 ''[[I'm Breathless]]''. Et liedje bereikte nummer 10 in de hitlystn van de [[VSA|Verenigde Staoten]] en kreeg goud. In et [[Verênigd Keunienkryk|Verenigd Koninkriek]] bereikte et nummer 2. De videoclip van et liedje was e live optreedn opgepakt in [[Canada]] van eur [[Blonde Ambition Tour]], gedubbd met de studio versje. [[Warren Beatty]], die Dick Tracy spèèlt in de film woarut da Hanky Panky komt, weigerde et te speeln in eur Blond Ambition Tour, dus e danser deed et, ook in de clip.
 
== Single ==
*"Hanky Panky" (3:57)
*"More" (4:56)
 
== Hitliestn ==
"Hanky Panky" kwaam in Amerika in de [[Billboard Hot 100]] singles chart binnen op #40, de weke van [[June 30]], [[1990]], bèèst da "[[Vogue]]" traagsjes ant zakkn was ut de top, mo de single was alwere uit de de Top 40 tegen den 8ste weke.
 
== In Tours ==
In eur Blond Ambition Tour, zoeng Madonna Hanky Panky voe de èèste ki live, mo 14 joar loter, in eur [[Re-Invention Tour]] dee ze da nog eki, in e soort van circus-kostuumtje.
 
Regel 20:
[[it:Hanky Panky]]
[[nl:Hanky Panky]]
[[pl:Hanky Panky (singel)]]
[[pt:Hanky Panky]]
[[ro:Hanky Panky]]