Discuusje gebruker:Carsrac: verschil tussen versies

500 bytes toegevoegd ,  12 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
 
Dit zou toch veel verzorgder zijn... En dan is ook niet de helft van de bytes van een artikel interwikilinks... Als iemand hier bijvoorbeeld een artikel wil verbeteren gaat hij toch niet snel de vietnamese of thaise of .. interwiki gebruiken he... --[[Gebruker:David-bel|David-bel]] 22 ogu 2009 20:47 (UTC)
:Dit is tegen de geest van de oorspronkelijke "uitvinders" van Wikipedia. Zij hadden juist een gratis encyclopedie in zo veel mogelijk talen voor ogen. Een encyclopedie die héél dicht bij de mensen staat, ook al spreken die een minderheidstaal, of een met uitsterven bedreigde taal, of een door één of andere overheid verboden taal. Beperkingen inbouwen qua "taalzichtbaarheid" druist net in tegen die geest. --[[Gebruker:Patrick|Patrick]] 23 ogu 2009 07:59 (UTC)
:: Iemand die geboren is thailand en de vlaamse taal aan het leren is die is blij met de thaise link. Ook kan het zijn dat in het thaise artikel een afbeelding staat welke zeer goed te gebruiken is voor het vlaamse artikel. Nu kan er direct vanuit het vlaamse vertaling naar de vietnamese artikel gesprongen worden. Denk ook aan de niet-vlaam talige welke per ongeluk de vlaamse (vls) artikel aangeklikt hebben implaats het vietnamse (vi) artikel. [[Gebruker:Carsrac|Carsrac]] 6 apr 2010 18:11 (UTC)
35

bewerkingen