Betty: verschil tussen versies

4 bytes toegevoegd ,  13 jaar geleden
k
sv + links
k (sp)
k (sv + links)
'''Betty''' Owczarek (°[[22 mei]] [[1976]], [[Iengelmunstr]]) es zo beroemd in [[Vloandern]] da ze gin achternoame nôodihnôodig eit, en da zonder ièniheênige vorm van talent.
<br>Betty begoste eur carriere als pronte [[biènouwers]]vrouwe in Iengelmunstre. Ze kwam et stienkende beu altid moar tussen de vier meuren van de biènouwerie te moet'n keriotten en vriendelik proberen te zeun met oal die lokoale minschen.
<br>Ze probeerde eut heur meute te ontsnappen deure mee te doen an [[Big Brother]]. Ze wos de mièst iphemerkte dêelneemer an de ièste [[Vlamsen]] [[Big Brother]], een prohramma ip [[Kanaal 2]] in 2000 woarin dat minsn en poar moanden moetn soamenleevn onder het constante ôohe van de camera. Betty, een tot ton onbekend persoantje, werd vôorol iphemerkt voor eur dubbelzinnihe erotisch-getinte ipmerkingn. Een vôorbeeld doarvan was ''piekern'', wa da voo zelfbevredihen stond. Een ander kenmerk wos eur voor sommihen irritante lach, die deur sommihen als heginnik werd beskouwd. Loater ei ze toeheheevn dat eur semi-naief hedoe een bewuste stratehie wos.
* Z'is wok geskièdn van heur nen ièsten vint, de biènouwer, z'is ertrouwd en weunt nu in [[Mechelen]].
* In 2006 smeet Betty eur in de polletiek : ze krêeg in Lier e verkiesboare plekke op de LierMM scheurliste va de liberoaln voe de gemêenteroadsverkiezingn. Z'oat 228 stemmen, moa de partie zelve koste gjeenjeenen zetel an'oak sloan.
 
 
[[Category: Iengelmunstr]]
8.530

bewerkingen