Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Jose77 (discuusjeblad | bydroagn)
Regel 19:
 
Allez, proficiat ée Forstbirdo mé joen artikel die van de moand een bofartikel is. J'ett' er veel werk en tyd in gestôkn en 't is en schôonen artikel gewordn. [[Gebruker:Lotje|Lotje]] ([[Discuusje gebruker:Lotje|overleg]]) 1 sep 2012 15:00 (UTC)
 
==Request for Help, please==
Greetings Mr Forstbirdo,
 
Nice to meet you.
 
Could you kindly help me translate these passages into the wonderul West-Flemish language? please.
 
 
 
:"''Jezus Christus, het Woord dat vlees werd, gestorven aan het kruis voor de verlossing van zondaars, herrezen op de derde dag en ten hemel gevaren. Hij is de enige Redder van de mensheid, de Schepper van de hemel en de aarde, en de enige Ware God''".
 
:"''De Heilige Bijbel, bestaand uit de Oude en Nieuwe Testamenten, is geïnspireerd door God, de enige bijbelse waarheid, en de norm voor het christelijke leven'' ".
 
:"''Redding wordt geschonken door de genade van God door het geloof. Gelovigen moeten vertrouwen op de Heilige Geest om heiliging na te streven, God te eren, en om van het mensdom te houden''".
 
Your help would be very Gratefully Appreciated, Thankyou very much. --[[Gebruker:Jose77|Jose77]] ([[Discuusje gebruker:Jose77|overleg]]) 15 sep 2012 01:16 (UTC)