Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Jose77 (discuusjeblad | bydroagn)
Regel 830:
Dag Zeisterre, k' én e kir e vraagstjie i.v.m. die soamnvattiegen. da woard "hout", word'tog dur genêen'n vlamienck gebruukt. Me zeggn' tog oallemoale "oet" of "out", die 'h' sprikt tog gin katte uut, woarom moe'me da'ton schjryv'n ? [[Gebruker:Lotje|Lotje]] ([[Discuusje gebruker:Lotje|overleg]]) 28 ogu 2012 09:52 (UTC)
:Dag Lotje. Spellienge e nie te moakn met uutsproake, moa wel met ofsproakn. Ot er een Iengelsman "enough" zegt, is ter niemand die der goat an peizn van da te schryvn met e "f" vanachter. En ot ie "knife" schryft goat er niemand dat uutspreekn met e "k". In 't begun hier ip de Wiki, vo myn tyd, schreevn z' hier "h" in woordn met e "g" omda me dat in 't West-Vlams azo uutspreekn (styf hoed, heheevn, e hrôte homme...). Achter een ende zoagn z' in dat da styf moeilik leesboar is en z'hen da ton veranderd. Nu schryvn me "g" moa me spreekn 't uut lik "h". Kyk ook noa de discuusje [[Discuusje Wikipedia:SV V1.2#Initiële h|hier]] over uze "h" die nie uutgesprookn wordt. --[[Gebruker:Zeisterre|Zeisterre]] ([[Discuusje gebruker:Zeisterre|overleg]]) 28 ogu 2012 18:43 (UTC)
 
==Request for Help, please==
'''Greetings Mr Zeisterre''',
 
Nice to meet you.
 
Could you kindly help me translate these passages into the wonderful West-Flemish language? ''please''.
 
 
:"''Het ontvangen van de Heilige Geest, waarvan blijk wordt gegeven door in tongen te spreken, is de waarborg van onze beërving van het Koninkrijk der hemelen''".
 
:"''De doop door water is het sacrament voor de vergeving van zonden voor de wedergeboorte. De doop moet in natuurlijk water plaatsvinden, zoals een rivier, de zee of een bron. De doper, die zelf a; gedoopt is met water en met de Heilige Geest, voert de doop uit in de naam van de Heer Jezus Christus. De dopeling moet volledig in het water worden ondergedompeld, met het hoofd gebogen en het gelaat naar beneden''".
 
:''Het "sacrament van de voetwassing" stelt mensen in staat de ervaring te delen met Jezus. Het dient ook als constante herinnering dat men liefde, heiliging, nederigheid, vergeving en dienstverlening behoeft. Ieder die de doop heeft ondergaan moet zijn of haar voeten laten wassen in de naam van Jezus Christus. De wederzijdse voetwassing kan worden uitgeoefend wanneer dat passend is''.
 
 
Your help would be very Gratefully Appreciated, Thankyou. --[[Gebruker:Jose77|Jose77]] ([[Discuusje gebruker:Jose77|overleg]]) 29 sep 2012 09:47 (UTC)