Wikipedia:Café: verschil tussen versies

1.732 bytes toegevoegd ,  6 jaar geleden
</div>
<!-- Bericht verzonden door User:Steven (WMF)@metawiki via de lijst op de pagina http://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Distribution_list/Global_message_delivery&oldid=7990801 -->
 
== Belangrijk: Beoordeling beheerdersactiviteit ==
 
Hallo. Recentelijk is een nieuw beleid aangenomen over het verwijderen van "extra bevoegdheden" (beheerder, bureaucraat, enz.) door een [[:m:Requests for comment/Activity levels of advanced administrative rights holders|gemeenschappelijke consensus]] (uw gemeenschap heeft een aankondiging van het overleg ontvangen). Volgens dit beleid worden de activiteiten van de moderators op kleinere wiki's beoordeeld door de [[:m:stewards|stewards]]. Voor zover wij weten, heeft uw wiki nog geen formeel proces om de "extra bevoegdheden" van inactieve gebruikers te verwijderen. Dit betekent dat deze taak zo lang wordt uitgevoerd door de stewards volgens de [[:m:Admin activity review|Beoordeling beheerdersactiviteit]].
 
We hebben vastgesteld dat de volgende gebruikers aan de inactiviteitscriteria voldoen (gedurende meer dan 2 jaar geen bewerkingen en geen logboekhandelingen hebben uitgevoerd):
 
# Patrick (beheerder)
 
Deze gebruikers ontvangen binnenkort een bericht of ze een gemeenschappelijk overleg willen beginnen als ze sommige of alle bevoegdheden willen behouden. Als de gebruikers niet reageren, worden hun extra bevoegdheden verwijderd door de stewards.
 
Hoe dan ook, als u als gemeenschap uw eigen activiteitsbeoordelingsproces wilt opzetten dat het overkoepelende beleid vervangt, een beslissing wilt nemen over deze inactieve gebruikers of al een beleid heeft dat wij niet hebben kunnen vinden, maak dat dan bekend aan de [[:m:Stewards' noticeboard|stewards op Meta-Wiki]] zodat wij de beoordeling op uw wiki niet hoeven voort te zetten. Bedankt, '''[[User:Rschen7754|Rs]][[User talk:Rschen7754|chen]][[Special:Contributions/Rschen7754|7754]]''' 5 apr 2014 23:44 (UTC)
10

bewerkingen