Paolo Bettini: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
k sv
k sv
Regel 8:
Zin beste sizoen was zekerst 2003. Jèt ton [[Milaan-San Remo]], de HEW Cyclassics en de Clasica San Sebastian gewonn. Ondertusn wast'n wok kampioen van Itoalië gekomn. Onder andere deur die zeges at'n veel UCI-punt'n en wast ie voor den twidde kji den best'n in de Wèrelbeker.
 
In 2004 stond gjil zin sizoen intin 't tjèkn van de wegrit ip de Olympische Spelen in Athene. Dedé èt'n ton wok gewonn deur in de sprint de Portugees [[Sérgio Paulinho]] te klopn. Neffest dadde èt'n voor den derde kji ip reke de Wèreldbeker gewonn.
 
2005 begost voor Bettini me een blessure intin 't vworjoar, moar in de Ronde van Itoalië èt'n een etappe kunn winn. Int noajoar èt'n iederjin verboasd deur voor den twidde kji het Kampioenschap van Zürich te winn, een etappe te behoaln in de Ronde van Spanje en deur te winn in de Ronde van Lombardije.
 
Ip 24 september 2006 won de klêenen Italjoan de weireldtitel ip de weug in Salzburg. Jèt ton den Duitser [[Erik Zabel]] en de Spanjoard [[Alejandro Valverde]] versloagn in de sprint. Een weke loater verloor tie zin broere Sauro deur een accident met'n auto. Ip 14 oktober èt'n nog ne kji de Ronde van Lombardije gewonn en die zege èt'n ipgedroagn an zin broere.