Beaulieu: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 41:
==Domo==
Jan en Martine De Clerck kochtn under ook in 1997 letterlik vry ut de bak, deur e borgsomme va 2,5 miljoen euro up te oestn achter da ze in verdenking gesteld worn van fiscaal gesjoemel. Een jaar later trekn ze under portefeuille nog e kieje wied open voe tot een overeenkomste te komn in verband met te betaln boetn en belastingn.
 
==Beaulieu of America==
Beaulieu of America es ipgericht ip 'tende van de joarn '70 deur [[Carl Bouckaert]] en zyn vrouwe, Mieke De Clerck.
 
Da gienk styf goe vôoruut, moar ip 't ende van de joarn 't negentig kreegn ze zwoar ambras me de belastiengn die nie ol te content woarn me de West-Vlamsche creatievn styl van 't interpreteern van olle sôortn wettn en belastiengsreegls. Ondertussen wos Mieke De Clerck verveld noa madam Mieke Hanssens.
 
In 't midden van 2007 voundn ze 'n arrangement met de stoat: ze betoaln en slordige 25 miljoen Euro an de stoat en ze goan akkôord da Carl en Mieke d'êestkomende veuf joar ulder neuze nie mêe steekn in 't doageliks bestuur van de firma. Uldern advokoat, Walter Van Steenbrugge zegt dan ze de zoake wel giengn gewounn ein ip den tribunoal, moa dan ze met 't betoaln van en pôotje geld van ol de mizerie of zyn. Doamee zyn ze zeekr niet den êesten in de groep die liever betoald dan ulder zoake verdedigd.