Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Regel 14:
:Beste Zeisterre, ik spreek van huis uit Limburgs, en ik heb familie in West-Vlaanderen :P Daardoor spreek ik het, maar het schrijven gaat inderdaad moeilijker. Vreemd dat het niet lijkt op West-Vlaams, hetgeen ik schrijf. Ik ben verder sinds een paar maanden actief op de Limburgse, Nederlandse, Engelse, Duitse, Ripuarische en Rijnfrankische wikipedia. Het vreemde is dat ik me heb geprobeerd te houden aan de schrijfregels van de link die u me gestuurd heeft. [[Gebruker:Stephan 0796|Stephan 0796]] ([[Discuusje gebruker:Stephan 0796|overleg]]) 1 jan 2016 14:27 (UTC)
::Als je artikels niet te lang zijn, wil ik ze gerust verbeteren. Vroeger waren er hier nog anderen die dit deden, maar die zijn allemaal weggebleven. En zoveel tijd heb ik nu ook weer niet. :-) Misschien leer je wel uit je fouten en begin je perfect West-Vlaams te schrijven... ;-) --[[Gebruker:Zeisterre|Zeisterre]] ([[Discuusje gebruker:Zeisterre|overleg]]) 1 jan 2016 16:04 (UTC)
 
Nee, ik begrijp dat u niet de hele tijd artikels kan verbeteren. Ik houd 't daarom op beginnetjes voorzover. Uit mijn fouten leer ik het best. Ik ben overigens een jonge beginner (19 jaren oud), en ik heb me het West-Vlaams niet geweldig aangeleerd zo te zien, ondanks mijn familie (ik ben een ''bastaard'' van een Limburgse vader en West-Vlaamse moeder :) Het Limburgs heb ik van huis uit ook niet geweldig goed meegekregen (ten behoeve van de standaardtaal), maar recent leerde ik het me binnen een paar maanden tot op een behoorlijk niveau aan. Misschien moet het daarom ook lukken met hetWest-Vlaams... [[Gebruker:Stephan 0796|Stephan 0796]] ([[Discuusje gebruker:Stephan 0796|overleg]]) 1 jan 2016 16:31 (UTC)