Wikipedia:Café: verschil tussen versies

1.894 bytes toegevoegd ,  4 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
Label: MassMessage-bezorging
:With thanks, [[m:User:I JethroBT (WMF)|I JethroBT (WMF)]] 5 jul 2016 15:25 (UTC)
<!-- Bericht verzonden door User:I JethroBT (WMF)@metawiki via de lijst op de pagina https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:I_JethroBT_(WMF)/IEG_2015_Targets&oldid=15504704 -->
 
== Belangrijk: Beoordeling beheerdersactiviteit ==
 
Hallo. Recentelijk is een nieuw beleid aangenomen over het verwijderen van "extra bevoegdheden" (beheerder, bureaucraat, enz.) door een [[:m:Requests for comment/Activity levels of advanced administrative rights holders|gemeenschappelijke consensus]] (uw gemeenschap heeft een aankondiging van het overleg ontvangen). Volgens dit beleid worden de activiteiten van de moderators op kleinere wiki's beoordeeld door de [[:m:stewards|stewards]]. Voor zover wij weten, heeft uw wiki nog geen formeel proces om de "extra bevoegdheden" van inactieve gebruikers te verwijderen. Dit betekent dat deze taak zo lang wordt uitgevoerd door de stewards volgens de [[:m:Admin activity review|Beoordeling beheerdersactiviteit]].
 
We hebben vastgesteld dat de volgende gebruikers voldoen aan de inactiviteitscriteria (geen bewerkingen en geen gelogde acties in de afgelopen twee jaar):
#D-rex (bureaucraat, moderator)
#Tbc (bureaucraat, moderator)
 
Deze gebruikers ontvangen binnenkort een bericht, waarin hen gevraagd wordt het binnen de gemeenschap aan te geven als zij enkele of alle van hun rechten willen behouden. Als de gebruikers niet reageren, zullen hun geavanceerde rechten door de stewards worden ingetrokken.
 
Wil jullie gemeenschap haar eigen activiteitsbeoordelingsproces vaststellen, dat voor gaat op het globale proces, willen jullie een andere beslissing nemen met betrekking tot deze inactieve gebruikers met rechten of hebben jullie hier al een beleid voor dat niet bekend is bij de stewards, wil je dit dan aangeven op het [[:m:Stewards' noticeboard|berichtenbord van de stewards op Meta-Wiki]], zodat we weten dat we niet verder hoeven te gaan met het beoordelen van de rechten op jouw wiki. Hartelijke dank. --'''[[User:Rschen7754|Rs]][[User talk:Rschen7754|chen]][[Special:Contributions/Rschen7754|7754]]''' 15 jul 2016 07:06 (UTC)
10

bewerkingen