Discuusje gebruker:Tbc: verschil tussen versies

1.724 bytes toegevoegd ,  4 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
 
: Hey daar, dit is letterlijk mijn eerste schrijfsel op wikipedia, maar ik heb West-Vlaamse hulp nodig :) Als iemand met een goeie West-Vlaamse pen me kan helpen, mag je met veel dankbaarheid mailen naar lennert.vedts@bowlingbrussels.com Dank bij voorbaat, en nu maar hopen dat dit aankomt. PS: 't is dringend. :)
 
== Uw administrator en bureaucraat status op het vls.wikipedia ==
 
Hallo. Een [[:m:Admin activity review|beleid]] betreffende de verwijdering van 'extra rechten' (administrator, bureaucraat, etc.) is in 2013 ingevoerd door [[:m:Requests for comment/Activity levels of advanced administrative rights holders|gemeenschappelijke overeenstemming]]. Naar aanleiding van dit beleid onderzoeken beheerders de activiteit op wiki's zonder inactiviteitsbeleid.
 
U wordt beschouwd als inactief (niet wijzigen of inloggen voor 2 jaar) op de wiki hierboven. Aangezien die wiki geen eigen proces heeft voor de beoordeling van rechten, wordt the algemene toegepast.
 
Als u uw rechten wilt behouden, zult u de community moeten informeren over het feit dat de beheerders u informatie hebben gestuurd over uw inactiviteit. Als de community er over gediscussieerd heeft en ze willen dat u uw rechten behoudt, neem dan contact op met [[m:stewards' noticeboard|de beheerders]]. Stuur een link mee met daarin de discussie, waarin wordt uitgesproken dat de rechten behouden zouden moeten worden.
 
Als u uw rechten wilt terugtrekken, kunt u dat doen door hier te reageren, of [[m:SRP|bij Meta een verzoek tot verwijdering van de rechten indienen]].
 
Als er na een maand nog geen antwoord is, zullen beheerders verdergaan met het verwijderen van de administrator en of bureacratenrechten. In ambigue zaken zullen de beheerders de reacties evalueren en de beslissing naar de community terugkoppelen voor commentaar en review. Als u vragen heeft, neem dan contact op met [[:m:Stewards' noticeboard|de beheerders]]. --'''[[User:Rschen7754|Rs]][[User talk:Rschen7754|chen]][[Special:Contributions/Rschen7754|7754]]''' 15 jul 2016 07:10 (UTC)
10

bewerkingen