Boudewijn Seapark: verschil tussen versies

67 bytes verwijderd ,  13 jaar geleden
beetje sv
(Familiepark)
 
(beetje sv)
't '''Boudewien Seapark''' is gelegen in [[Brugge]]. 't Ligt e bitje buut'n t'centrum is nu 't dolfinarium en 't Boudewienpark tôpe.
=='t Boudewienpark ==
 
't Boudewienpark is gelegen in Brugge. E bitje buten t'centrum.
 
=='t Dolfinarium===
Eigenlijk i'st nu 't Boudewien Seapark, da is nu t'dolfinarium en t' Boudewienpark tope.
 
----
 
'''T'dolfinarium''':
 
In't Boudewien Seapark e je 't modernste en groatste dolfinarium van Europa.
 
 
J'et doar a Seapark me dolfientjes, zeeonden en zeeleeuwen.
 
 
Ze zwemmen doar allemoll in een paradies: de dolfidroom. Da dis e vrei groate koepel van biena en alve ectare! Da bassing et a wateroppervlak van moa liefst 850 m² en t'is 6 mèters diepe.
Je ku goan kieken naar verschillende shows, d'er is ploatse van 1500 menschen.
 
 
Ze doen doar ook onderzoeken.
 
 
Ze doen wetenschappelijk onderzoek me 3 dolfientjes van 't park. Ze noemen Milo, Yotta en Flo. Die drie dolfientjes zetten under dagelijks in! Ze doen onderzoek vo te kieken oe da ze dervoare kunnen zorgen dan d'andere dolfientjes niet me vaste koamen te zitten in de netten tiedens de visvangste. Want doardeure sterven der elk joar vele beestjes doordat ze stikken (ze zitten vaste in die netten, en dolfientjes ent nodig vo af en toe e ke na boven te komen vo t'oasemen, en ols ze da nie kunnen, dan stikken ze.)
 
 
 
Ze doen schoolvoorstellingen en andere educatieve projecten. Ook zien ze bezig met een pilootstudie over revalideren met de dolfientjes.
 
'''==Andere interessante activiteitn''activiteit'n==
 
----
 
'''Andere interessante activiteitn'''
 
J'et ook een schitterende roofvogelpresantatie. Je ziet doa zee-arends, gieren, ulen, valken,... T'is een interactieve voorstellinge.
 
Ook e je nog vele attracties lik bievoorbeelde de Orca Ride, t' Piroateschip, en de NIEUWSTE attractie: HURRICANE. Vo de hele kleine kientjes e je ook nog t'speelparadies (me e bollenbad, klimrekken en slierboanen) en vo de hele hele hele kleine kientjes is 'ter Bambinoland.
 
----
 
== Under website ==
* [http://www.boudewijnseapark.be] Boudewijn Seapark
 
[http://www.boudewijnseapark.be] Boudewijn Seapark
8.530

bewerkingen