Boudewijn Seapark: verschil tussen versies

33 bytes verwijderd ,  13 jaar geleden
k
neutraalder
k
k (neutraalder)
=='t Dolfinarium==
 
In 't Boudewien Seapark e je 't modernste en groatste grôotste dolfinarium van Europa.
 
J'et doar a Seapark me dolfientjes, zeeonden en zeeleeuwen.
 
Ze zwemmen doar allemollallemoal in eene paradies''dolfidroom'': de dolfidroom. Dada dis e vrei groategrôote koepel van biena en alve ectare!. DaDe bassing eteit ae wateroppervlak van moa liefst 850 m² en t'is 6 mèters diepe.
Je ku goan kieken naar verschillende shows, d'er is ploatse van 1500 menschen.
 
Ze doen doar ook onderzoeken.
 
Ze doen wetenschappelijk onderzoek me 3 dolfientjes van 't park. Ze noemen Milo, Yotta en Flo. Die drie dolfientjes zetten under dagelijks in!. Ze doen onderzoek vo te kieken oe da ze dervoare kunnen zorgen dan d'andere dolfientjes niet me vaste koamen te zitten in de netten tiedens de visvangste. Want doardeure sterven der elk joar vele beestjes doordat ze stikkenstikk'n (ze zitten vaste in die netten, en dolfientjes enten 't nodig vo af en toe e ke na boven te komen vo t' oasemen, en ols ze da nie kunnen, dan stikken ze.).
 
Ze doen schoolvoorstellingen en andere educatieve projectenproject'n. Ook zien ze bezig met een pilootstudie over revalideren met de dolfientjes.
 
==Andere interessante activiteit'n==
J'et ook een schitterende roofvogelpresantatie. Je ziet doa zee-arends, gieren, ulen, valken,... T'ist Is een interactieve voorstellinge.
 
J'et ook een schitterende roofvogelpresantatie. Je ziet doa zee-arends, gieren, ulen, valken,... T'is een interactieve voorstellinge.
 
Der zien ook vele papegoaien, me vele klurtjes. Missschienst koamen ze zelf op je schoeder zitten.
 
Zen ook nog een diernpark me vannolles en nogwa. Je ku de beestjes strelen, je ku 't ermee babbelen,...
Ook e je nog vele attracties lik bievoorbeelde de Orca Ride, t' Piroateschip, en de NIEUWSTEnieuwste attractie: HURRICANEHurricane. Vo de hele kleine kientjeskiendjes e je ook nog t'speelparadies (me e bollenbad, klimrekken en slierboanen) en vo de hele hele hele kleine kientjes is 'tert er Bambinoland.
 
Ook e je nog vele attracties lik bievoorbeelde de Orca Ride, t' Piroateschip, en de NIEUWSTE attractie: HURRICANE. Vo de hele kleine kientjes e je ook nog t'speelparadies (me e bollenbad, klimrekken en slierboanen) en vo de hele hele hele kleine kientjes is 'ter Bambinoland.
 
== Under website ==
8.530

bewerkingen