Yves Leterme: verschil tussen versies

680 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
update verkiezingen 2012f
(beetje recente info)
(update verkiezingen 2012f)
=== Nog ekjé ountslag ===
De problémn met de Woaln woarn nog oltyd stif groot. Ze moestn wok nog Brussel Halle en Vilvoorde splitsn. Da wos een grote miserie want der wos gjén ene minister die wilde minder stemn oaln. Omda ze der nie ut gerochtn ét de VLD toen mo de prise der ut getrokkn en moeste Leterme nog ekjé noa de Keunienk goan voe zyn ountslag te vroagn. De gazetten zeiden dat ol een gewente kwam van em. By 't skryvn van da stikske iere moetn der nieuwe verkiezing komn up 13 juni en wilt Leterme gin jéste minister mjé komn (da zout eventueel nog kunn verandern achter de verkiezing oat ie genoeg stemn ét).
 
== Liegen dat et gedrukt staat binst de Gemeenteverkiezingen van 2012 ==
In den aanloop van de verkiezingen voor de gemeenteraad van ipper, in 2012 was Yves lijsttrekker van de Tjeven. Hij liep met veel tralala te vertellen dat hij uit eerlijkheid moest toeven dat hij nie direct Burgemeester kon zin wegens zijn beloften aan Ouso. Maar als de Ipperling duidelijk voor hem zou stemmen, zoun de Ipperlingen hem rap als Burgemeester meugen verwelkomen.
 
Vaneigens is er niet van in hus gekomen, en is de supertjeef in 6 jaar nog verder van Ipper weg getrokken door van Ouso in Paris, naar Idea in Stockholm te verhuizn. ('t is nie direct geweten hoe zijn nieuwe maitraisse noemt.)
 
== Ambras me de Woaln ==
Anonieme gebruiker