Wikipedia:Café: verschil tussen versies

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Foroa (discuusjeblad | bydroagn)
LimoWreck (discuusjeblad | bydroagn)
Regel 387:
:::Qua structurering zijn de commons al heel wat verbeterd, vooral op geografische structuur. Kijk maar efkes naar [[:Commons:category:West Flanders]]. LimoWreck heeft daar al heel wat werk afgelegd.
:::Het is inderdaad geen slecht idee in de vls upload pagina een tekstje en link naar het commons upload blad te leggen. --[[Gebruker:Foroa|Foroa]] 07:00, 31 meie 2007 (UTC)
 
:::@Astro: structurering is nog te doen, in categorieën plaatsen, desnoods wat categorieën bijmaken door te kijken naar andere landen, etc... en dan lukt het wel. Het nadeel is dat het een apart wikimediaproject is: dus een nieuwe loginnaam, en ook een andere volglijst en procedure e.d. Vandaar dat je werk of zelfs je foto's gemakkelijk om zeep kunnen geholpen worden of verdwijnen eer je er erg in hebt. Wat dat betreft is de VLS alleszins een "veilige" plaats om eigen afbeeldingen goed in het oog te houden... dus is helaas een probleem waar velen over komen klagen ook op de nl-wiki. Maar qua vindbaarheid, bruikbaarheid en verzamelen van afbeeldingen is het ding dan weer wel uitstekend geschikt.
:::@Tbc, ik merk precies verontwaardiging ? ;-) Mijn laatste zin was geen kritiek hoor, ik wist gewoon niet of diene café hier nog gebruikt werd, met "op de schouder kloppen" bedoel ik: een linkje naar deze topic op enkele gebruikersoverlegpagina's plaatsen, maar dat hoeft dus blijkbaar niet ;-) De leute --[[Gebruker:LimoWreck|LimoWreck]] 18:22, 31 meie 2007 (UTC)