Vive La Fête

(deureverweezn van Vive la Fête)
Vive la Fête ip een iptreedn

Vive La Fête es de groep van Danny Mommens en Els Pynoo, die in 't woare leevn een koppel vormn. De groep weird gekenmerkt deur een typische geluud, die nogol vele doe peizn an de joarn '80 New Wave en Dance-punk. Els Pynoo es de zangeresse en zingt mêestol in 't Frans. De groep es ipgericht in 1997, toen da Danny Mommens, toen nog by dEUS een poar liedjes ippaktige. Doaruut es de êeste ploate geboorn, Paris, me doarip de bekendste single 'Je Ne Veux Pas'.

LeednBewerken

  • Danny Mommens (gitare, bas, synthesizers, zang)
  • Els Pynoo (zang, synthesizers)
  • Dirk Cant (bas)
  • Stefan Misseghers (drums)
  • François (synthesizers)

DiscografieBewerken

  • Paris (1998)
  • Attaque Surprise (2000)
  • Republique Populaire (2001)
  • Nuit Blanche (2003)
  • Grand prix (2005)
  • Grand Prix + La Verite (2006) (gelimiteerde dubbel CD)
  • Vive les Remixes (2006)
  • Jour de chance (2007)

Externe koppeliengnBewerken