(vergeef mij het gebruik van het Nederlands),

Beste Tisierikee, welkom op Wikipedia! Ik zie dat je al hard bezig bent om nieuwe artikelen aan te maken. Ik wil je echter wel waarschuwen om bij bestaande artikelen, zoals zeem, niet het dialect van de oorspronkelijke schrijver door je eigen plat te vervangen. Er zijn redelijk grote verschillen tussen de West-Vlaamse dialecten onderling, vandaar dat er nog wel eens iets als "vreemd" zal overkomen. Steinbach 10:37, 5 June 2006 (UTC)

Hallo,

dat klopt, de verleiding is nogal groot om hier en daar iets te veranderen, ik zal me proberen in te houden. Beestig initiatief trouwens ... ik weet nie waarom, maar als je een deftige tekst van wikipedia vertaald in het wvl ... tis alsof het in een beerput wordt gedompeld. Ik denk dat ik in de eerstvolgende week gewoon eens ga peizen over de spelling zelf ... jullie zijn er duidelijk zelf nog nie uit.

Article request bewerkn

Greetings Tisierikee!

Can you please help me create a stub for this article - based on the Dutch article. Around 2-6 lines would be sufficient enough and your help would be very gratefully appreciated (I do not know what the correct West-Flemish title should be). Thanks.

Regards -- Joseph, 21:31 Tuesday 6 June 2006 (UTC)