Hoofdmenu openen
Yevgueni's frountman Klaas Delrue.
Foto: Stephanie Verbeken

Yevgueni es nen groep woavan dat de zanger en frountman, Klaas Delrue, afkomstig es van Rekkem. De groep es ols grap ountstoan ip het Leuvens interfacultair songfestival in 2000. In 2001 bringn ze nen demo ut Proper gewassen, die via Nekka Nacht zorgt voor erkenninge: ze krygn noamelik zowel de pers- als de publieksprys. In 2005 komt udder echt debuut ut: Kannibaal. Ge keunt uddere muziek omschryvn als behĂ´rende by het beetre Nederlandstoalige chanson.

LeednBewerken

  • Klaas Delrue: zang, akoestische gitaar, moundharp
  • Geert Noppe: toetsen, zang
  • Maarten van Mieghem: bas, akoestische gitaar, zang
  • Stef Vanstraelen: drums, percussie
  • Patrick Steenaerts: elektrische gitaar, mandoline

DiscografieBewerken

  • 2001 Proper Gewassen (demo)
  • 2005 Kannibaal
  • 2007 Aan de Arbeid
  • 2009 We zijn hier nu toch
  • 2011 Welkenraedt
  • 2012 Live Gent/Brugge
  • 2014 Van hierboven
  • 2017 Tijd is alles

Externe koppeliengeBewerken