Taalvaardigheid
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
simple-4 This user has near native speaker knowledge of Simple English.
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
la-2 Hic usor lingua Latina mediae difficultatis conferre potest.
vls-2 Deze gebruker kan West-Vlams klapp'n van e middelmoatig niveau.
li-1 Deze gebroeker haet 'n elementair kènnis van 't Limburgs.
es-0 Este usuario no tiene ningún conocimiento del español (o lo entiende con mucha dificultad).
Gebrukers noa toaln

Hallo

Welkom op de gebruikerspagina van mezelf, Daniuu. Ik ben sinds 4 september 2019 actief als geregistreerd gebruiker op de Nederlandstalige Wikipedia, na eerst een tijdje als anoniempje actief te zijn geweest. Sinds 20 september 2020 ben ik aldaar ook moderator. Sinds 28 april 2021 ben ik ook een globale terugdraaier. Sinds 27 november 2021 ben ik ook een globale moderator. Voor vragen etc. kan u altijd terecht op mijn overlegpagina.


Handige tools bewerkn

Bloemetjes, clichés, vooroordelen en meer bewerkn

 
Cliché

Een boer wil graag de melkproductie van zijn melkveebedrijf vergroten. Hij huurt daartoe drie wetenschappers in: een bioloog, een ingenieur en een wiskundige. Allen gaan aan het werk en komen met suggesties en aanbevelingen om het beoogde doel te bereiken.

De bioloog adviseert de boer over andere en gevarieerdere voeding en voedingssupplementen, en over de verdekte en onverdekte verblijfsruimten van de veestapel t.a.v. het welzijn van de dieren.

De ingenieur doet voorstellen tot het verbeteren en efficiënter maken van de melkmachines, en het optimaliseren van drink- en voedertijden t.o.v. de optimale tijden en frequenties om de koeien te melken.

Tenslotte komt de wiskundige met zijn aanbevelingen. Hij start zijn betoog als volgt: "Stel, je hebt een bolvormige koe."

 
Fysiek bedankje