Betty: verschil tussen versies

13 bytes toegevoegd ,  14 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
k (+ details)
k
'''Betty''' (°22 mei 1976, [[Iengelmunstr]]) es zo beroemd in [[Vlaondern]] da ze gin achternoame noôdih eit, en da zonder iènihe vorm van talent.
<br>Betty begoste eur carriere als pronte [[Sloaherssloahers]]vrouwe in Iengelmunstre. Ze kwam et stienkende beu altid moar tussen de vier meuren van de sloaherie te moet'n keriotten en vriendelik proberen te zeun met oal die lokoale minschen.
<br>Ze probeerde eut heur meute te ontsnappen deure mee te doen an [[Big Brother]]. Ze wos de mièst iphemerkte dièlneemer an de ièste [[Vlamsen]] [[Big Brother]], een prohramma ip [[Kanaal 2]] in 2000 woarin dat minsn en poar moanden moetn soamenleevn onder het constante oôhe van de camera. Betty, een tot ton onbekend persoantje, werd voôrol iphemerkt voor eur dubbelzinnihe erotisch-getinte ipmerkingn. Een voôrbeeld doarvan was ''piekern'', wa da voo zelfbevredihen stond. Een ander kenmerk wos eur voor sommihen irritante lach, die deur sommihen als heginnik werd beskouwd. Loater ei ze toeheheevn dat eur semi-naief hedoe een bewuste stratehie wos.
 
==Verdere carrière==
Na Big Brother ei ze hetracht een zangcarriere ut te bouwn, moa zonder succes (en talent).
<br>In Ingelmunster heit ze nog de café het Lijsternest (eus van plezier) overgepakt en der ne serieuse noame ip geplakt: "Betty's place". Zes wok geskièdn van heur nen ièsten vint, de sloagher, ertrowd en weunt nu in [[Mechelen]]. Zeit in de [[Playboy]] hestoan.
 
[[Category: Iengelmunstr]]
5.817

bewerkingen